Onderzoek SURFnet over Wifi calling
10-11-2016
Op de SURFnet Netwerkdag werd de onderwijs- en onderzoekswereld in één dag bijgepraat over innovaties en ontwikkelingen op vast en draadloos netwerkgebied. Wifinity vertelde het publiek meer over Wifi calling & Location Based Services.

Gemeente Hollands Kroon wifi only
23-10-2016
Gemeente Hollands Kroon (kop van Noord-Holland) stapt volledig over op wifi only. En Wifinity gaat dit regelen. Daarnaast nemen zij onze nieuwe dienst Network-as-a-Service af.

Nieuwe opdracht: Vossius Gymnasium
11-09-2016
Na een prachtige zomer werken we weer vol nieuwe energie aan mooie opdrachten. Zoals voor het Vossius Gymnasium in Amsterdam.

Wifi-netwerk ondersteunt virtuele museumtour CoVisit
12-05-2016
Museum Ons’ Lieve Heer op Solder lanceerde deze week een virtuele 'CoVisit'. Deze baanbrekende tour biedt minder mobiele bezoekers de mogelijkheid het unieke museum - dat uit smalle gangen en trappen staat - te bewonderen. Om de audiovisuele elementen te ondersteunen realiseerde Wifinity een kwalitatief hoogwaardig wifi-netwerk.

‘De wifi is hier fantastisch!’ - wifi-actie voor jachthavens
25-04-2016
Muziek luisteren, films kijken, gamen of eten laten bezorgen. Allemaal in je boot mét een supersnelle wifi-verbinding. Dat klinkt fantastisch toch? Vinden wij ook. We stuurden jachthavens en watersportverenigingen in Nederland een 'vakantiekaart’. Een actie waarmee we opvallen. Ons doel?

Starthub wifi connected!
25-11-2015
Starthub aan de Overtoom in Amsterdam biedt zowel vaste plekken, flexibele plekken als een losse kantoorruimte aan voor creatieve ondernemers. Met het wireless netwerk dat wij voor hen aanlegden, kunnen zij nu probleemloos online netwerken, mailen, bellen, uploaden, downloaden, appen, liken en sharen!

Wifi-design voor Aspen Pharma
30-10-2015
Aspen Pharma in Oss levert wereldwijd complexe en farmaceutische grondstoffen. Voor zo’n dertig gebouwen op hun industrieterrein hebben wij een compleet wifi-design gemaakt op basis van 3D-simulaties en metingen op de verschillende locaties.

Round Table: Hybride consument wil personalisatie en beleving
09-10-2015
Een succesvolle tweede editie van onze Round Table 8 oktober in The Penthouse in Den Haag. We verbonden professionals uit verschillende B2C-sectoren met elkaar, zoals Gemeente Den Haag, Microsoft en Sports Gen Sportmarketing. Wat wil de hedendaagse consument die altijd online is, maar óók een offline leven heeft?

Gratis wifi voor Homeless World Cup Amsterdam
12-09-2015
Van 12 t/m 19 september vindt de 13e editie plaats van de Homeless World Cup, een voetbalevenement op het Museumplein in Amsterdam. Tele2 gaf ons de opdracht het wifi-netwerk aan te leggen voor de organisatie, het publiek, de pers en de crew van Tele2. We ontworpen een algemene login-pagina voor wifi én eentje speciaal voor de VIP's.

Wifinity is WaaS: wireless vanuit de cloud
10-08-2015
Een nieuwe dienst: Wifi as a Service. Kortweg WaaS. Een betrouwbaar draadloos netwerk volgens de laatste standaarden, vanuit de cloud en zonder investeringen vooraf. Voor alle mogelijke locaties. Van tijdelijk tot vast, klein of groot. Iets voor jouw organisatie? Neem contact op met onze accountmanager Ferran Menning.

Wifinity verhuist naar Weesp
10-02-2015
Dag Purmerend. Hallo Weesp. Met een nieuw team ook een nieuwe werkplek. Voorbijvarende bootjes, een zonnig terras en veel ruimte langs de Vecht aan het Nesland 1B. Drink een kop koffie met ons op het terras en zie wat wij voor je kunnen betekenen!

Nieuw team
13-01-2015
Versterking binnen de gelederen. Een nieuwe CEO: André Lotte en een accountmanager: Ferran Menning. Welkom mannen!

 

CoVisit Tour wifinity

 

 

 

 

Wifi is hier fantastisch jachthavens Wifinity

 

 

Deelnemers Round Table

 
Werkend&Waardevol
 
Een goed wireless netwerk als basis voor branding, bonding en business comfort
Cases
 
Onze uitdagingen en oplossingen voor o.a. AZ, Zuiderzeemuseum en TivoliVredenburg
Talent wanted
 
Droom je van wireless mogelijkheden en oplossingen? Werk met ons!
Contact
 
Wireless oplossing nodig? Neem contact op met onze consultants