Over Wifinity

Oneindige draadloze communicatiemogelijkheden. Daar dromen we van bij Wifinity. Maar het blijft niet alleen bij dromen. Wij zijn gedreven. Hebben passie voor wireless netwerken en cloud computing. We ontwerpen, bouwen en implementeren wireless netwerken en toepassingen - zowel wifi als LTE - voor de zakelijke markt, overheid, telecomproviders en kunst- en cultuursector. 

Wireless experts

Als wireless experts werken we vanuit de filosofie dat een goed ontworpen en goed werkend draadloos netwerk het fundament vormt voor innovatieve toepassingen. 

Wireless integrator

Als wireless integrator bouwen we nieuwe toepassingen voor branding, bonding en business comfortDit doen we op basis van location based services, mobile advertising, social wifi, business wifi, security & network access control, portals en apps. Alle diensten bieden we aan vanuit cloudplatformen met Wireless as a Service (WaaS) als basis. 

Innovatieve wireless toepassingen

Samen met wireless-designers, RF-engineers, wireless marketing- en social media-experts willen we een autoriteit zijn op het gebied van innovatieve toepassingen met wireless technologie.

 

 

 

Naam:
Telefoonnummer:

 

 
Werkend&Waardevol
 
Een goed wireless netwerk als basis voor branding, bonding en business comfort
Cases
 
Onze uitdagingen en oplossingen voor o.a. AZ, Zuiderzeemuseum en TivoliVredenburg
Talent wanted
 
Droom je van wireless mogelijkheden en oplossingen? Werk met ons!
Contact
 
Wireless oplossing nodig? Neem contact op met onze consultants